Te is spórolsz ahol lehet? Akkor erről a mobil szervizről tudnod kell

Ha valaki tudatosan bánik a pénzével, akkor nem szeret feleslegesen fizetni semmiért. Pont annyit szeret kiadni egy szolgáltatásért, amennyit ér. Ha mobil telefonról van szó és szervizbe kell vinni, akkor én is mindig próbálom vagy márkaszervizbe vinni, hogy biztosan jól legyen megcsinálva, vagy keresek egy olyan üzletet, ahol lelkiismeretesen dolgoznak. Ebben az esetben nem fontos a márkahűség nálam. A lényeg, hogy jól el legyen végezve a feladat.

Ilyen az LCD FIX márkafüggetlen kijelző specialista is. Budapesten már két üzletük is van, ezért ha valami gond adódik a telefonod kijelzőjével, akkor hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.

Amióta megismertem őket én is mindig hozzájuk viszem a mobil telefonomat. Szerencsére nem kell sűrűn igénybe vennem a szolgáltatásukat, viszont amikor igen, akkor mindig kifogástalan a munkájuk.

Amennyiben kedvezményesen szeretnél vásárolni, akkor náluk erre is van lehetőség. Ha a weboldalon megadod az e-mail címedet, akkor jogosult leszel a kedvezményes vásárlásra és mobil tartozékokat is jobb áron tudsz megvásárolni. Ha nem szeretnél erről lemaradni, akkor ne habozz és iratkozz fel a leveleikre.

Bejelentkezés nélkül is nyugodtan beviheted a javítandó telefont, mert azonnali javítást vállalnak. Ennek köszönhetően a nyitvatartási idejükben bármikor betérhetsz hozzájuk nem kell attól tartanod, hogy időpont hiányában sokat kell majd várnod vagy nem tudják vállalni a telefonod javítását.

Ha mobil telefon szerviz után keresgélsz és nem fontos számodra, hogy márka szerviz legyen, akkor az LCD FIX szervizeibe látogass el. Ők olyan mobil telefon szerviz, ahol adatvesztés nélkül cserélik a kijelzőt és műszakilag ugyanolyan állapotban kapod vissza a telefonodat, ahogy odaadtad. Persze legalább már használható lesz, hiszen a kijelzőjét kicserélik.

Látogass el az LCD FIX oldalára és tájékozódj a részletekről!