Pénzügyek és adóoptimalizálás

A pénzügyekkel minden embernek foglalkoznia kell. Ha valaki vállalkozik is, akkor neki természetesen sokkal több tudással kell rendelkeznie ezen a területen. Viszont, ha valaki egyedül él vagy már saját családja van, akkor nem lehet szem elől téveszteni a pénzügyi tudatosságot. Enélkül nagyon könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy elköltöttünk nagyon sok pénzt, de nem tudjuk mire.

Egy vállalkozás életében ezek mellett azonban szintén fontos lehet még az adóoptimalizálás is. Ezért, ha van rá lehetőségünk, akkor mindenképp érdemes lehet élni ezekkel a helyzetekkel. Erre egy nagyon jó lehetőség a Roadrecord útnyilvántartó programja.

Ez egy olyan NAV-álló útnyilvántartó program és mobil app, amit mindenki könnyedén tud használni. Az egyszerű használat mellett viszont nagyon hasznos is, mivel gyakorlatig hiba nélkül lehet kitölteni ezeket a nyilvántartásokat. Ennek köszönhetően egy esetleges NAV ellenőrzés alkalmával semmi probléma nem adódhat a nyilvántartásod vezetésével. Éppen ezért is nevezték el NAV-állónak a nyilvántartási programjukat.

Mivel gépen és telefonon is egyszerűen használható, ezért bárhová magaddal viheted. Akármelyik dolgozó el tudja végezni ezt az adminisztrációt és külön elmagyarázni sem kell neki hogyan kell, mert a program nagyon egyértelmű ezért hibát sem fog elkövetni benne.

Ha biztosra szeretnél menni a nyilvántartásaiddal kapcsolatban, akkor a Roadrecord szolgáltatását érdemes lehet átgondolni. Hiszen ezzel nem csak a bírságokat tudod megúszni, de időt is spórolhatsz magadnak. A Roadrecord szerint havonta akár 180 percet is megspórolhatsz az applikációnak/ programnak köszönhetően.

Amennyiben céges utakra saját autót szoktál használni, akkor a kiküldetési rendelvény is gyorsan kitölthető a rendszerükön keresztül. Az ilyen utazásokra évente 1.900.000 Ft költségtérítést lehet kapni, úgyhogy mindenképp megéri élni ezzel a lehetőséggel.

Ha menetlevél 3 5 t alatt után keresgélsz, akkor a programban ezt is könnyen megtalálhatod. A menetlevél 3 5 t alatt és felett is kötelező, ezért ha nem szeretnél feleslegesen ezzel időt tölteni, akkor válassz egyszerűbb megoldást.

Visszamenőleg lenne szükséged az útnyilvántartásra? Van rá megoldás!

A Roadrecord ebben az esetben is a rendelkezésedre áll. Neked csak meg kell adnod az adatokat, és ők máris elkészítik a hibátlan, NAV-álló útnyilvántartást.

Élj a lehetőséggel és spórolj időt a Roadrecord útnyilvántartó programjával és applikációjával!