A rágómakikhoz jobban értek, mint a pénzügyekhez

Arról, hogy valaki főállású anyuka legyen, eléggé megoszlanak a vélemények. Ráadásul nagyon nincs is köztes vélemény, hiszen valaki vagy nagyon egyetért vele, vagy nagyon elítéli ezt az életmódot. Sokaknak unszimpatikus, ha egy nő nem dolgozik, hanem főállásban csak háztartásbeli és a gyerekeket neveli, mindemellett a férj pedig állandóan dolgozik.

Nálunk is hasonló a helyzet azonban, így én semmi rosszat nem mondanék a témában. Sokáig én sem így terveztem az életet, azonban a dolgok úgy alakultak, hogy a férjemmel ezt találtuk a legjobb megoldásnak. Pénzügyi igazgatóként és befektetőként megvan a megfelelő bevételi forrása, így megtehetjük, hogy én 0-24 a gyerekekkel vagyok.

Így hát ő ért az anyagi dolgokhoz, a pénzügyekhez, a megtakarításokhoz és a jó apasághoz, én pedig a háztartás rendben tartásához, a gyerkőcökhöz és mindenhez, ami hozzájuk kapcsolódik. Mindent tudok a különböző pelusokról, játékokról, eszközökről, sőt, még a rágómakiknak is szakértője vagyok.

Hogy mi is az a rágómaki? Ha gyerkőcöd van feltétlenül meg kell ismerkedned vele. Ez a rágóka a kicsik legjobb barátja.

Nálunk mindkét pöttömnek van egy sajátja, és szabályosan oda meg vissza vannak érte. Az imaginebaby.hu oldalról rendeltem őket, ami az egyik kedvenc babás oldalam. Mindig imádom böngészni az újdonságokat és az akciókat. Azért is szeretem, mert az itt található termékek mind anyukák tapasztalatai alapján fejlesztették ki. Ráadásul ezek a termékek prémium minőségnek örvendenek és ők vezették be őket Magyarországon először, annak ellenére, hogy nagy részük külföldön már többszörösen is díjakat nyert.

A Matchstick Monkey rágómaki egy FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkező, BPA mentes anyagokból készült 11cm magas puha rágóka. Egészen három hónapos kortól hároméves korig ajánlott a használata, így strapabírásának köszönhetően hosszútávú segítséget nyújt a gyerekek fogzási folyamatában. A BioCote Antimicrobial technológiának köszönhetően higiénikus darabok, azonban időnként tisztítani kell őket. Ezt megteheted mosogatógépben vagy sterilizálóban is.

A rágóka csillapítja a fogzási fájdalmakat, hiszen a rágómaki fején található dudorok és a különböző részei kíméletesen masszírozzák a kisbabád ínyét. Miközben megnyugtatja a fájó pontokat a baba motorikus képességeit is nagyon jól fejleszti, ráadásul a fogkefe használatára is remekül felkészíti a piciket.

A szülőknek is nagy segítség, hiszen a rágómaki alkalmas a különféle fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gélek használatára. Annyit kell tenned, hogy a rágómaki részét bekened a géllel, majd a segítségével gyengéden bemasszírozod a baba ínyébe.

Ezzel a kedves kis rágókával a kisgyermeked egy új legjobb barátra tehet szert, aki még a fogacskáinak előbújását is nagyban segíti. Nem is tehet vele kárt magában a kicsi, ugyanis ilyen szempontból nagyon biztonságos a kialakítása. Nem áll fenn fulladásveszély és kisebb alkatrészei sincsenek, nem tud szétesni.

Ha te is a rágómakik szakértőjévé szeretnél válni, akkor látogass el az imaginebaby.hu-ra és szerezz be te is egyet a picidnek. Garantálom, hogy nem fogjátok megbánni!