Spórolj időt és pénzt cégalapításkor is

Szerintem a pénzügyi dolgokba is idő kell az embernek, mire beletanul. Hacsak otthonról nem hozott követendő példát, akár egy vállalkozás elindítása is hatalmas dolognak tűnhet, hát még a mindennapos dolgok menedzselése, a háztartás vezetésére szánt összegek, a különböző megtakarítási számlák… Nekem a bátyám segített sokat ebben az egészben, fiatalabb koromban ugyanis nem igazán tudtam a pénzzel bánni, az apukánk pedig mindig is túlságosan költekező volt, az anyukánk meg őt ellensúlyozva nagyon spórolós, szóval meg kellett találnunk a saját utunkat ezekben a dolgokban is. Azóta azt hiszem, elég jól elvagyok a pénzügyeimmel, magabiztosan állok a témához.

Ha te is szeretnél odafigyelni a pénzügyeidre, és éppen cégalapítást tervezel, akkor biztosan érdekes lesz számodra az alábbi kis beszámolóm.

A Gross Office-t egy volt kollégámnak köszönhetően ismertem meg, ő ajánlotta akkor, amikor a bátyám elindította a bt-jét, és épp annak keresésében voltunk, kit érdemes megbízni, ha székhelyszolgáltatást is szeretnénk igénybe venni. Mi először is a weboldalon kezdtük az ismerkedést a dolgokkal, korábban még például erről az újlengyeli lehetőségről sem hallottunk (a könyvelőnk sem tudta, hogy ott nem kell iparűzési adót fizetniük a bejegyzett cégeknek). Már ennyiből sejthető volt, azaz az információgazdag, profin összerakott weboldalból, hogy egy igazi szakértői csapattal van dolgunk. Márpedig ki ne szeretné a dolgait, főleg az induló vállalkozásával kapcsolatos teendőket biztos kezekben tudni?!

Tudom, hogy mennyi aggodalommal és fáradsággal jár egy ilyen dolog, hiszen végig segédkeztem a testvéremnek, amíg ezeket a dolgokat intézte, ezért is gondolom azt, hogy nagyon fontos az, hogy megbízzunk azokban a szakemberekben, például egy ügyvédben, aki ezeken a folyamatokon kísér végig bennünket.

A cégalapítás tehát sima ügy, ha a Gross Office segítségét kéred – de nem csak cég alapítása, hanem cégmódosítás esetén is a rendelkezésedre állnak. Biztos vagyok benne, hogy a weboldalt te is hasznosnak találod majd, és segít neked eligazodni a cégalapítás útvesztőjében! Én csak ajánlani tudom őket.