Napelemek pályázat cégeknek – nem kell egyben kifizetni a napelemeket

Mindenki napelemekkel szeretne áramot termelni, de sajnos a kisvállalkozásoknak sokszor erre nincsen lehetősége, mert nincs meg a megfelelő tőkéjük ahhoz, hogy beruházzanak a megfelelő mennyiségű napelemre.

Mindig, mikor arra buzdítják a cégeket, hogy napelemekkel biztosítsák az áramtermelésüket, elfelejtik azt, hogy egy cégnek sokkal több napelemre van szüksége, mint egy családi háznak, egy ilyen projekthez nagy mennyiségű tőkére van szükségük.

Szerencsére van most egy olyan napelemek pályázat cégeknek, ami megkönnyíti a beruházást. Sokszor vannak pályázatok, amik egy bizonyos %-ban fizetik a teljes beruházást, de ezeknek rendszerint nagyon szigorú feltételeik vannak. A mostani pályázat, amit a napelemesrendszerek.info oldalon találtam, sokkal jobb ebből a szempontból.

napelemek pályázat
napelemek pályázat

Igaz, ez egy visszatérítendő támogatás, tehát olyan, mintha egy hitelt vennénk fel, de nem kell olyan sok kritériumnak megfelelni, és így is nagyon kedvező feltételekkel juthatunk hitelhez.

Kamatmentesen vehetünk fel összesen 10 millió forint hitelt, ami a legkedvezőbb a piacon. Sehol, semmilyen hitelt nem tudnánk ilyen kedvező feltételekkel felvenni.

A cégeknek általában sokkal drágábban adnak hitelt a pénzintézetek, szinte csoda számba megy, hogy 500 000 – 10 000 000 Ft közötti összeget ilyen olcsón vehetünk fel, és csak a teljes telepítés költségének 10%-val kell rendelkeznünk. Így ahelyett, hogy sokáig spórolnánk a napelemekre, lefaraghatunk a költségeinkből 10% önrésszel.

A napelemeket telepíthetjük, a költségeket pedig havi lebontásban kell megfizetnünk, ami egy nagyon jó lehetőség. A napelemek előnyeit tehát úgy is élvezhetjük, hogy nem áll rendelékezésünkre a teljes, telepítéshez szükséges tőke.

Szerencse, hogy nem csak magánszemélyeknek érhető el ez a lehetőség, hanem a cégek is igénybe vehetik ezt fajta “ingyenes” hitelt.

A napelemesrendszerek.info oldalon mindent meg lehet tudni a napelemekről, ők egy nagyon megbízható cég, akik már nagyon rég a napalemekkel, azok telepítésével foglalkoznak, nem csak lakóházak esetén, hanem akár vállalati szinten is.

Ha valaki kedvet kap a napelemek telepítéséhez, akkor érdemes velük felvenni a kapcsolatot, mert elvégzik a szükséges kalkulációkat, amik a pályázat felvételéhez szükségesek, illetve a kivitelezést is nyugodtan rájuk bízhatjuk.