Pénzügyesnek lenni ezért óriási kihívás

Én már próbálkoztam a ülőlabdától az állva dolgozásig sok-sok mindennel a végére, de az én munkám “görnyedős meló”, ez van. Kikészít. Egy idő után kihagyhatatlanná vált a gyógytorna számomra, persze nem kizárólag a munkám jellegéből fakadóan – de főként tényleg az nyomta rá bélyegét az életvitelemre.

Pénzügyesnek lenni sok fejfájással jár, sokat kell a szemünket törölgetve bámulni a számokat napestig, de a fejfájás mellett jobban kezdtem félni az egyéb fájdalmaktól. Amikor már a szemem is romlott, a monitorhoz közel hajolva hunyorítani néha a táblázatok egyes rubrikáira koncentrálva, az a gerincet is kikezdheti. Itt jött képbe a Therapy4U és először is annak weboldala a therapy4u.hu.

Mert azt mesélték nekem, hogy nekik vannak a legjobb fej gyógytornászaik és a gyógytorna egészen újfajta, újító módozatait is ismerik, képben vannak mindennel. És a segítőkészség nagyon magas dimenziójába lépünk náluk, velük. Mert megnyerő a légkör, az odafigyelés, amivel a betegekhez, páciensekhez fordulnak. Nekem enyhe gerincferdülésem is kezdett lenni, így jól jött a Schroth terápia, ami szintén fellelhető a “kelléktárukban”.

Ahogy írják, a gerincferdülés, a kialakulását tekintve három síkban is megfigyelhető, és bekövetkezhet többféle módon is az életünkben. Mert a csigolyák és a bordák rotációja is előfordulhat amellett, hogy oldalirányú görbület lesz idővel megtapasztalható a gerinc vonalát illetően. Ennek a terápiának pedig az a lényege, hogy a maximális korrekcióra törekedvén mindenféle elváltozás hatásait kivédje. Pontosabban magukat az elváltozásokat segítsen visszacsinálni. Ehhez egyénre szabott izomfeszítések kellenek, amikkel passzív korrekció valósulhat meg, első körben legalábbis.

Itt megállnék egy pillanatra… Egyénre szabott – ezt írtam. Nos, érzésem szerint ezzel a dologgal írható le a legjobban, mitől jó a Therapy4U! Ők valahogy – ezt mesélték legalábbis mások is, akik ajánlották őket – mindig megtalálják a mi testünkre speciálisan, és speciális igény szerint kialakított megoldást. És aztán meg nálam is így lett… Mert minden test más, minden probléma más, minden igény és sajátos probléma más – ezt hangsúlyoztam az odafigyelésnél! Náluk személyre szabott gyógytorna érhető el, ami pontosan a mi gondunkat hivatott orvosolni, ami növeli a hatékonyságot és maximalizálja a lehetőségeket. Amihez pedig feltérképezik a saját bajaink megnyilvánulási formáit mindig. Sok gyógytornászuk van, sokan is járnak hozzájuk és sok-sok ajánlást olvashatunk a neten. És hasonlóan nagy számú hálálkodó üzenetet. Speciális helyzetben voltam, hogy nekem olyan ajánlotta őket, akiben megbízok, de ha csak a neten olvastam volna róluk, hát önmagában már az is nagyon meggyőző.

Engem pedig a gyakorlatban is meggyőztek aztán szintén, szóval mást sem csinálok, pár foglalkozás után már én magam is ajánlgatom mindenhol ezt a szolgáltatást, mert ez maga a csoda! Hiába írják le mindenhol, hogy a gyógyuláshoz idő kell, engem meglepett, hogy már az első alakomtól kezdve mennyire éreztem rögtön a változást. Persze, nyilván azon is múlik, hogy lelkesedjen az ember, higgyen benne és akkor az akaraterő mindent legyőz. Engem megijesztett, amit tapasztalni kezdtem magamon, nagyon szabadulni akartam a bajtól, és ők pedig nagyon szakszerűen viszonyultak hozzám – így jött ilyen hamar az eredmény. A folyamat során mindenkire szükség van, ebben a pillanatban el sem tudom dönteni, hogy elsősorban ránk, hogy higgyünk benne, és így rajtunk múlik több, vagy maga a gyógytornász személye kell legjobban az egészhez, de ha minden összeáll, az biztos, hogy megtörténik a csoda.

Velem már megtörtént, sokkal jobban vagyok már!