Medence választásnál nálam a mobilitás és az ár döntött

Párom már tavaly is nagyon szeretett volna medencét a kertbe, de akkor még nem jött össze, most jutottunk el oda, hogy ezt ténylegesen meg is tudjuk valósítani. Valójában ő még nem tud róla, szóval egy meglepetés lesz számára, de én már mindent megterveztem és le is szerveztem.

Tavaly felmerült bennünk az, hogy saját beton építésű medencénk legyen, de ez sokkal több problémával jár, mint a felfújható medencék, és ami még számomra a medence árak mellett nagyon fontos, a mobilitás, amit egy beton medence nem tud biztosítani. Egy felfújható peremű medence ezt meg tudja adni, hiszen bármikor szét lehet szerelni, télire el lehet rakni. Ha úgy van, akkor el lehet vinni máshova, egy költözésnél is magunkkal tudjuk vinni, így nem kell aggódni, hogy feleslegesen fektettük bele a pénzt. Ezek nagyon fontos szempontok manapság. Az előre gyártott medencék pedig már nagyon sokfajta méretben és formában elérhetők, akár egy egész család is jól tudja benne magát érezni, ezért döntöttem úgy, hogy végül megrendelem a Best Markt oldaláról azt a best way medencét, amit kinéztünk magunknak. A termék nagy mázlimra éppen volt raktáron, amit az oldal a termék fotója mellett jelzett is. Ez egy nagyon hasznos információ, még azt is leírták, hogy 10+ darab medence érhető el ebből a fajtából jelenleg a raktárukból.

A rendelést még kora reggel adtam le és nagy meglepetésemre már másnap kihozta a futár házhoz a medencét. A medence árak olyan 10-20 ezer forint körül kezdődnek. Egy masszívabb medence, ami már több személyes, sokkal strapabíróbb és valószínűleg több nyarat is kiszolgál, akár 30-50 ezer forint körül is mozoghat, de természetesen lehet kapni akár százezer forint felett is medencét. Nekem most az volt a nagy mázlim, hogy ebben a webshopban egy nagyon szuper leértékelést csíptem át, és így 41% kedvezménnyel jutottam hozzá a felfújható karimájú, puha falú medence szetthez. Nagy mázli volt az is, hogy másnap nem volt otthon a feleségem. Áthívtam az egyik legjobb barátomat, és amikor megérkezett a futár a medencével, akkor össze is állítottuk gyorsan, ami szerintem 10-15 percnél nem is vett igénybe több időt.

Szóval nagyon megérte ezt a medencét választani, nem csak a kedvezményes ár miatt, hanem a mobilitás és a könnyen felállíthatóság miatt is. Ebben a szettben benne volt a felfújható medence, egy darab szűrőszivattyú, egy darab szűrőtartály, és még javító folt is volt benne.

Egyébként ennek a webáruháznak Budapesten van szaküzlete. Ha valaki ehhez egy-két napot nem akar várni a rendelésre, akkor személyesen is át lehet venni a szaküzletbe, ezt még aznap megteheti konkrétan miután leadta a megrendelést az oldalán, már mehet is érte. Ezt az oldalon olvastam, amikor a megrendelésemet adtam le, érdekes infó lehet azoknak, akik helyben laknak. Mi most nem Budapesten vagyunk, de erre ott van a házhoz szállítás. Az az egy napos szállítási idő pedig döbbenetes! Persze ehhez kellett az, hogy raktáron legyen a termék, hogy kora reggel adjam le a rendelést, de egyébként is kihoznak mindent pár nap alatt.

Az a típus vagyok, aki átolvassa a használati útmutatókat és a leírásokat, és nagy örömmel tapasztaltam, hogy a weboldalon valóban hiteles információkat tettek közzé a termékről. Minden adat stimmelt, amiket a megrendelés előtt ott olvastam valóban tényleg olyan terméket kaptam, amiről ők is írtak. Megesett már, hogy más webáruházból nem azt kaptam, amit írtak, persze tévedni emberi dolog, de szerintem egy webáruháznál nagyon fontos a precizitás és a hiteles adatok, ami itt mindig megvan.