Ikerbabákkal nagy segítség volt a Prevenció Patika

Én pénzügyileg tudatos embernek tartom magam, már egészen kicsi korom óta a pénz értékelésére neveltek a szüleim. Éppen ezért mindig odafigyelek a kiadásaimra. Bár alapvetően előnyben részesítem a személyes vásárlást a rendelés helyett, hiszen az előbbi ingyen van, a Prevenció Patika esetében kivételt tettem.

Ez egy nagyon jó kis online gyógyszertár, ahol mindent be tudok szerezni, amire az ikerbabáimnak szüksége van. Mivel ráadásul két babám van, így nekem egyáltalán nem nehéz elérni az ingyenes kiszállítás összegét, ami 14 000 Ft. De a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama oldalán kívül más kategóriáknak is hasznát veszem. Például amióta innen vásárlok, a szépségápolási termékeimet sem kell máshol beszereznem, ami szintén időspórolás.

Már csatlakoztam a VIP klubjukhoz is, ahol számos kedvezménnyel hálálják meg az ember hűségét. Például nem kell fizetni a kiszállításért akkor sem, ha nem érjük el a 14 000 Ft-os határt. Továbbá számos exkluzív kedvezmény is várja a tagokat, amikkel magasabb kategóriájú termékeket lehet megvenni. Nekem, ami a leghasznosabb, az a szakértőktől való kérdezés lehetősége. Egészségügyi szakemberektől van lehetőségünk tanácsot kérni, akiknek a tiszteletdíját a Prevenció Patika fizeti, nem pedig mi. Ennek főleg akkor vettem hasznát, amikor megszülettek az ikrek, és el voltam veszve két újszülöttel. A mai napig nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama-t, mert rendkívül megkönnyíti az életem, a mindennapjaim.