Pénzügyi tudatosság

A pénzügyi tudatosság nem azt jelenti, hogy nem költhetünk semmire. Sokkal inkább azt jelenti, hogy tudatosan figyelünk a költéseinkre, előre megtervezzük minden hónapban, hogy milyen kiadásaink lesznek, mekkora összeget fektetünk be, mennyit teszünk félre a nehezebb időkre, és mekkora az az összeg, amit bátran elkölthetünk.

Amennyiben erre figyelünk és a hónap végén vissza is nézzük a költéseinket, akkor ebből le tudjuk vonni a megfelelő következtetéseket. Ezzel máris sokat tettünk azért, hogy a jövőben sokkal jobb anyagi helyzetben lehessünk.

Hiszen ki ne akarna jobb anyagi helyzetben lenni. Mindenki vágyik erre valamilyen szinten, azonban sokan nem tesznek ennek érdekében semmit. Ennek a hátterében a tudás hiánya is nagy szerepet játszhat, ezért nagyon fontos lenne az, hogy a pénzügyi intelligenciánkat növeljük.

Mivel az iskolákban erről nem esik szó, ezért gyermekként első sorban a szüleinktől tudjuk ezt megtanulni. Amennyiben ők sincsenek ennek a tudásnak a birtokában, akkor viszont autodidakta módon, az internet és könyvek segítségével tudunk ennek a tudásnak a birtokába jutni. A lényeg, hogy megbízható forrásból tájékozódjunk, és ne hagyjuk magunkat rábeszélni olyan lehetőségekre, amik azonnali nagy sikert kínálnak.

Lehet kockáztatni, és a nagy hozam érdekében érdemes is lehet, de csak abban az esetben, ha már kellő tudással rendelkezünk, és tudjuk is kezelni a nagy kockázatot. Hiszen sokaknak a kockázattűrő képessége alacsony, aminek következtében a veszteség érzelmileg nagyon megterhelő lehet. Ezért mindenképp érdemes lehet tartani egy kis önismereti utat is, hogy felmérjük számunkra milyen befektetések lesznek a legmegfelelőbbek. A lényeg ebben az esetben nem a hirtelen meggazdagodás, hanem az, hogy a pénzünket dolgoztassuk a saját javunkra, és ne mindig csak mi dolgozzunk a pénzért.

Nekem nagyon sokáig tartott, amíg eljutottam erre a szintre. Először azt se tudtam, hol kezdjem. Majd egy nagyon jó ismerősöm tanácsára először a vésztartalékom létrehozásán dolgoztam, majd ezt követően jöttek csak a befektetések.

Ma pedig már nem csak tudatosabban fektetek be, de tudatosan költök is. Amikor megismerkedtem a Kuponkódok weboldalával, akkor nagyon felcsillant a szemem. Hiszen itt nagyon sok webáruházhoz kínálnak kuponokat és kedvezményeket. Mivel már régóta foglalkoznak a kuponok és akciók gyűjtésével, ezért mára már több mint 800 webáruházzal dolgoznak együtt.

Ennek köszönhetően az akció ajánlatuk hatalmak. Ha szükséged van valamilyen termékre és vásárlás előtt felnézel a honlapjukra, akkor biztos vagyok benne, hogy fogsz találni olyan kupont vagy akciót, amit fel tudsz használni. Hiszen nagyon kevés annak az esélye, hogy egy ekkora kínálattal rendelkező oldalon ne találd meg a számításaidat.

Sőt, emellett vannak olyan exkluzív kuponok is az oldalukon, amik csak itt érhetőek el. Ezekkel az akciókkal és kuponokkal máshol nem találkozhatsz, ezért a nagy bevásárlások előtt mindenképp érdemes lehet ezeket az ajánlatokat végig nézni. Én már többször is találtam itt olyan kupont, ami az aznapi vásárlásomnál nagyon jól jött, és aminek köszönhetően több ezer forintot meg tudtam spórolni. Azonban vannak olyan kedvezmények is, amik csak aznap érvényesek, ezért ha semmiképp sem szeretnél lemaradni ezekről, akkor megéri folyamatosan figyelemmel kísérni ezeket az exkluzív ajánlatokat.

A kuponok és kedvezmények mellett akciós újságok és online szórólapok is elérhetőek a Kuponkódok weboldalán. Ennek köszönhetően egy helyen minden kedvezményről értesülni tudsz. Ha tudatosan szeretnél vásárolni a következő alkalommal, és több 1 000 forintot meg szeretnél spórolni magadnak, akkor érdemes lehet felnézni a Kuponkódok oldalára. Ha megnézed az akciós újságokat, és az éppen elérhető kuponokat, akkor lehetséges, hogy a vásárlás ezeknek köszönhetően egy sokkal jobb élmény lehet.

Hiszen ki szeret feleslegesen költekezni? Úgy gondolom, hogy senki. Napjainkban viszont egyre magasabbak az élelmiszerek, ruhák, elektronikai eszközök és könyvek ára is. Ennek következtében a kiadásaink egyre csak nőnek. A kedvezményekkel és kuponokkal viszont ezeket az árakat egy kicsit lejjebb tudjuk vinni. Ha van rá lehetőségünk, akkor pedig miért ne élnénk vele?

A Kuponkódok csapata pont azon dolgozik, hogy a vásárlás mindenki számára sokkal könnyebb lehessen.

Ha minőségi gyermekjátékot szeretnénk vásárolni, akkor a Játéknet hu kuponok és kuponkódokat érdemes lehet megnézni. Hiszen a gyermekeknek szükségük vannak a játékokra. Habár nagyon sok mindennel fel tudják találni magukat és a fantáziájuknak köszönhetően nagyon leleményesek, egy jó fejlesztő játék sokat hozzá tud tenni a gyermekek megfelelő fejlődéséhez.

A Játéknet hu kuponok és kuponkódok pedig pont abban segítenek minket, hogy elérhetőbb áron tudjuk ezeket a játékokat beszerezni a gyermekünk, vagy rokonunk számára.

Ha csak a számoknak hiszel, akkor íme néhány meggyőző adat, miért éri meg a Kuponkódok weboldalát használni.

Több mint 4150 kupon és kedvezmény érhető el a kínálatukban.

Több mint 600 partnerrel dolgoznak együtt.

Eddig több mint 37.000 ember spórolt már meg több ezer forintot az oldalukon található kuponoknak és akcióknak köszönhetően.

Már 12 év tapasztalattal rendelkeznek, aminek köszönhetően már sikerült kitapasztalniuk, hogy az emberek mely webáruházaknál használják a legtöbb kupont és akciót. Ezért az évek alatt folyamatosan azon voltak, hogy az akcióik és kuponjaik köre bővüljön. Ma már szinte az összes olyan fontosabb webáruházba találsz tőlük kupont, ahol sokan vásárolnak.

Ebből is látszik, hogy mennyire fontosak számukra az emberek. Ha nem így lenne, akkor nem igyekeztek volna, hogy minél több partnert szerezzenek.

Ha felmész a weboldalukra, akkor a saját szemeddel láthatod, hogy mennyire sok munkát beletettek abba, hogy ennyi kedvezményt nyújthassanak az oldalra látogatók számára.

A Kuponkódoknak köszönhetően a mobilodon mindig nálad lehet az összes elérhető kedvezmény. Ha kedvezményesebben szeretnél vásárolni, akkor csak fel kell menned a Kuponkódok oldalára és máris tiéd az összes kedvezmény, amit az oldalon megtalálsz.

Amikor én először találkoztam velük, akkor el se akartam hinni, hogy itt ennyi féle kupon megtalálható. Hiszen ha könyvre, ruhára, táskára, cipőre, játékra, elektronikai eszközre vagy egyéb termékre van szükségem, akkor itt mindig lesz legalább egy olyan kupon, amit fel tudok használni. Ez pedig máris sokkal több kedvezményt jelent annál, mintha meg se próbáltam volna kedvezményesebben vásárolni.

Használj ki Te is minden olyan kedvezményt, ami pár kattintásra elérhető számodra is! Akarj változtatni az életeden, és légy tudatosabb a vásárlásaid alkalmával!

Ismerkedj meg a Kuponkódok weboldalával, válogasd ki a számodra érdekes ajánlatokat és kezd el a spórolást.

Nem kell lemondani minden termékről annak érdekében, hogy spórolni tudj. Csak élj a Kuponkódok oldalán található kedvezményekkel, hogy a zsebedben minél több pénz maradhasson.

Ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb akciókat kínálják számodra. Neked már csak élni kell a lehetőséggel, és figyelemmel kísérni az éppen aktuális kuponokat.

Vágj bele még ma a spórolásba!