A szappan alapanyagon is lehet spórolni

Sokszor hallottam már, hogy a pénz nem tesz boldoggá, ami bizonyos értelemben igaz is, de a pénzügyek fontossága felett nem szabad elsiklani. Bár pénzen nem vehetünk boldogságot, én úgy gondolom, hogy a pénzügyi biztonság elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott, boldog életünk lehessen.

Pontosan ezek miatt számomra mindig is fontosak voltak az anyagiak: nem azért, mert ez alapján ítélem meg magam vagy másokat, hanem azért, hogy ne csináljak magamnak felesleges aggodalmat azzal, hogy nem figyelek oda a kiadásaimra. Ennek szellemében mindig megnézem, mire mennyit költök, és odafigyelek rá, hogy ahol csak lehet, spóroljak.

Nem volt ez másképp akkor sem, amikor szappan alapanyagot kerestem magamnak. Nem volt kifejezetten egyszerű a helyzetem, ugyanis rendkívül nehéz volt a szülővárosomban olyan helyet találni, ahol vehetek ilyen kellékeket, és ahol találtam, ott is aranyáron adták a silány minőségű termékeket.

Pipere Porta: a szappan alapanyagok kánaánja

Már egészen elkeseredtem, amikor egyik barátnőm ajánlott egy remek weboldalt, ahol elérhető volt számos, minőségi szappan alapanyag. Ez nem más volt, mint a Pipere Porta oldala, amibe azóta is szerelmes vagyok, már ha nem túlzás ezt így mondani.

A Pipere Porta egy nagyszerű webáruház, ahol minden egy helyen megtalálható, ami a hobbimhoz kell.

Nagyon könnyen eligazodtam a webshopban, és nem csak azért, mert jártas vagyok az online világban: ezen az oldalon senki sem fog eltévedni, ugyanis olyan remekül vannak csoportosítva az elérhető termékek, hogy még a legügyetlenebbek is megtalálják, amire szükségük van.

A termékekhez hosszú, részletes leírások tartoznak a legtöbb helyen, ami nagyban megkönnyíti a döntést. Ez nekem különösen kapóra jött, ugyanis szerettem volna valamilyen olajat is belekeverni a készítendő szappanba, és szinte elájultam, amikor megláttam, hogy itt milyen sokféle olaj elérhető. Az öröm mellett kissé zavarba is jöttem, hogy őszinte legyek, ugyanis megijedtem, hogy hogyan fogok választani ennyi csodás lehetőség közül.
Szerencsére a korábban említett leírások nagyban megkönnyítették a dolgom, így be is tettem a kosaramba egy szuper argánolajat.

Miután az olajon kívül minden szappan alapanyag bekerült a kosárba, követhezhetett a megrendelés.

Sosem volt még ilyen jó móka a szappan alapanyag vásárlás

Nem volt véletlen, hogy eleinte fizikai boltban kerestem a szappanhoz szükséges alapanyagokat, ugyanis én nem igazán szeretek a netről rendelni: sosem tudhatom, milyen minőségű az adott termék, és sokszor rengeteget kell várni a kiszállításra is.

Szerencsére a barátnőm megnyugtatott, hogy amit eddig ő a Pipere Portáról rendelt, az mind kifogástalan volt, ezért is bátorkodtam ezen alkalommal az interneten vásárolni.

Azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt, ugyanis a megrendelés folyamata hihetetlenül gördülékeny és egyszerű volt!

Már önmagában az is megnyugvást adott, hogy itt lehetséges regisztráció nélkül vásárolni, ugyanis én utálok regisztrálni valahova. (Bár tudom, hogy sokszor számos előnye lehet ennek a műveletnek, én mégsem kedvelem.)

Az alapvető adatok megadása után a fizetés következett: a végösszeggel nagyon elégedett voltam, ugyanis szerintem rendkívül jó áron érhetőek el a minőségi kellékek, de emellett az is szimpatikus volt, hogy biztonságos, kártyás fizetésre is lehetőség volt.

A szállítási módok is meglepően jók voltak, ugyanis megtaláltam közöttük a FoxPosttal történő szállítást is, amit én nagyon kedvelek. A csomagautomatás lehetőségek rugalmasabbak a futárszolgálatoknál, így ezt választottam, nehogy a nagy jövés-menésben ne legyek otthon, amikor hoznák a szappan alapanyagokat.

A csomagot gyorsan megkaptam és a rendelt termékek minősége valóban kifogástalan volt.

Ez lett a legjobb szappan, amit valaha csináltam

szappan alapanyag

A Pipere Portáról rendelt alapanyagokból eszméletlenül jó szappanokat készítettem!

Csodásak lettek egytől egyig, és ennek nem csak az én ügyességem volt az oka, hanem nagy mértékben a kiváló ár-érték arányú alapanyagok is.

Annyira elégedett vagyok ezzel a webshoppal, hogy megállapítottam, hogy szappan alapanyag beszerzésére ez a legjobb hely az egész világon! (Legalábbis számomra biztosan. 🙂 )