Amatőr vagy profi esküvői fotók? Neked melyik éri meg jobban?

Az esküvői fotókon sok esetben nem éri meg spórolni. Hiszen ez egy olyan nagyszerű élmény, amire megéri felkérni egy profi fotóst arra, hogy megerősítse a valóban szép pillanatokat. Hiszen ő azért van ott, hogy meglássa a megható és valóban szép pillanatokat és azokat lencsevégre kapja. Éppen ezért, amikor az esküvő pénzügyi kiadásait vesszük számba, akkor mindenképp érdemes lehet ezzel a költséggel is számolni.

Szoboszlai Kriszti esküvői fotós képeket is szokott készíteni és vállalni, ezért ha tetszenek az általa készített képek, akkor mindenképp érdemes lehet őt felkeresni. Az esküvői fotós képek a honlapján megtalálhatók. Több referencia képet is láthatsz tőle a weboldalon nem csak esküvő témában, hanem kismama, családi, gyermek, portré, művészi, glamour, és jegyes fotózásról is.

Ezek mellett viszont olyan fontos információkat is megtudhatunk, hogy hogyan zajlik nála egy fotózás, hogyan készülj rá és miket beszéltek meg a fotózást megelőzően.

Több fajta fotózási csomag közül tudsz választani az oldalon. A csomagok nagyrészt abban különböznek, hogy hány darab fotót tartalmaznak, mi tartozok bele az árba, benne van-e a professzionális smink és fodrász a csomagban vagy neked kell gondoskodnod róla.

Vannak stúdió és szabadtéri fotózások is, ezért bármilyen elképzelésed is van, bátran felvetheted Neki. A lehetőségekhez képest a legjobbat fogja kihozni a helyzetből.

Ha professzionális fotókra van szükséged az esküvődhöz vagy egyéb eseményhez esetleg magadról szeretnél profi fotókat, akkor keresd bizalommal Szoboszlai Krisztit!