Majdnem elestem az üzlettől, de segítettek a vízszerelők

Kevés annál bosszantóbb dolog van, mint amikor váratlanul történik valami, ami azonnal beavatkozást igényel. Egy csőtörés miatt így szakadt félbe az én napom is, délután pedig egy fontos találkozó várt rám. Szerencsére volt segítség, mint mindig: Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 – őket hívtam és hamar meg is oldották a problémát.

A mai rohanó világban tényleg minden másodperc, perc számít. A napjaim általában ki vannak számolva percre pontosan, nyilván ideges lettem, mikor az irodában hirtelen csőtörés alakult ki. Az oké, hogy kizártuk a vizet, de ez csak átmeneti megoldás volt. A segítség a vizgazfutesszerelo24.hu-tól érkezett. Igen, már a nevükben is benne van, hogy értenek a víz-, gáz-, és fűtésszereléshez és hogy 24 órában el lehet őket érni.

Én is így tettem, és mint ahogy a honlapjukon olvasható, 24 órás ügyeletet látnak el, és akár egy órán belül a helyszínre érkeznek, ha sürgős probléma van. Az én problémám tényleg sürgős volt, mert egy fontos üzleti tárgyalás várt rám délután, nem jött volna jól ki, ha az irodában épp nincs víz. Vagy éppen hogy túl sok van belőle, de ebben jobb volt nem is belegondolni.

A lényeg, hogy azonnal hívtam a 24 órában elérhető szerelőket és segítséget kértem. Meg is érkeztek hamar, valóban egy órán belül és feltárták a problémát. Szerencsém volt, mert azonnal meg is lehetett javítani, kicserélték az eltört csövet, és mintha mi sem történt volna, folytatódhatott a munka.

A legjobb, hogy a kapott számlát a biztosító is elfogadja, így voltaképp a cégemnek nem került pénzébe a javítás. De nem csak vízszerelésben jók, több mint harminc éves tapasztalatuk van a gáz- és fűtésszerelésben is. Sőt, duguláselhárítást is vállalnak. Amiben szintén voltak már segítségemre. Áldom az eszem, hogy nem mentem bele abba, hogy internetes módszerekkel álltam neki a dugulás elhárításának, mert gyanítom, nem lett volna jó vége. Legalábbis a vízszerelők meséltek rémtörténeteket, amiket az otthon házilag kevert vegyszerek okoztak, vagy épp a csőgörény, amivel szintén nagyobb kárt lehet okozni, mint amilyen haszna van.

Én azt vallom, hogy a cipész maradjon a kaptafánál. Én nem állok neki szerelni, mindent szakemberekre bízok. Hogy miért a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereit választottam? Mert profik, több évtizedes szakmai tapasztalattal és garanciával. Szerintem ez épp elég.

Persze nem csak akkor lehet hozzájuk fordulni, ha valami probléma van, hanem minden más esetben is. Cserénél, új dolgok beépítésénél, építkezésnél. Lakások, családi házak, ipari létesítmények, bármi, ahol víz, gáz és fűtés van. Ott ők magas szakértelmükkel helyt állnak. Munkájukra garanciát vállalnak, és azt mondják, hogy nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani.

Ezért hívom én mindig a vizgazfutesszerelo24.hu-t, ha ilyen típusi problémám van, de nem csak üzemzavar esetén, hanem akkor is, ha például valamit cserélni kell.

Ez a csőtörés is bizonyíték arra, hogy gyorsan, profin dolgoznak. Az ügyfelek – köztük én – legnagyobb megelégedésére.