Kiváló pénzügyi döntés volt ezt a mobil gumiszervizt használni

Az élethez szükségünk van pénzre. Bármennyire is próbáljuk megkerülni ezt a dolgot, egyszerűen örökké elengedhetetlen lesz. Nem mindegy azonban, hogy miként bánunk a megszerzett pénzünkkel, illetve az sem, hogy miként szerezzük be. Én középiskolás koromban próbáltam ki először azt, hogy milyen a munka világa. És persze sok furcsaság volt ebben az új környezetben, mégis hihetetlen volt az érzés, hogy a végén pénzt kaptam érte.

Ezt pedig végre arra használhattam, amire én akartam és nem kellett a szüleim engedélyét kérnem. Így pedig volt pár eléggé megkérdőjelezhető első vásárlásom. Hihetetlen belegondolni, hogy akkoriban körülbelül a minimálbérért dolgoztam, de szinte bármi, naponta szükséges dolgot be tudtam szerezni belőle. A mai világban azonban nem számít, ha az ember háromszor annyit keres, akkor is nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mire költ. Ez pedig talán a leginkább az autós költésekre igaz. Miután leraktam a jogsimat, nagyon vártam, hogy legyen egy saját autóm. Arra azonban nem gondoltam, hogy ennyi mindent kell majd rajta karbantartani. A gumiszerelés volt az egyik legnagyobb rémálom, viszont azóta, hogy rátaláltam a Lacigumi webes oldalára, sokkal könnyebb lett ez is. Előttük korábban nem is hallottam a mobil gumis elképzelésről. Egy barátom mondta, hogy ő sosem szokott szervizbe járni, mivel a Lacigumi csapata mindig kijár hozzá.

Ez természetesen nagyon megtetszett, de azért biztosra akartam menni abban, hogy mit is jelent pontosan a mobil gumis szolgáltatás. A Lacigumi oldala pedig bőven elegendő infóval lát el bárki érdeklődőt. A tájékozódást egy modern és letisztult oldalon végezhetjük, ahol nem kell majd bonyolult menürendszereken keresztülhaladva a végtelenségig navigálnunk. Azonnal rátérnek a lényegre, ami pedig nem más, minthogy miként képzeljük el a mobil gumis szolgáltatást.

Már az nagyon szimpatikus volt, hogy a gumiszerelés árakat is azonnal el tudtuk olvasni. Ki nem állhatom, mikor egy szerelőtől az utolsó pillanatban tudom meg, hogy mennyibe kerül az adott javítás… A Lacigumi csapatánál azonban előre tudunk számolgatni a “kockás füzetben” és meg tudjuk állapítani azt is, hogy van-e rá épp keretünk. Arra kell csak odafigyelni, hogy mekkora az autónk gumija, mivel ettől függően drágul a szerelési, illetve csereár is.

A mobil gumis szerviz kapcsán a legnagyobb félelmem azonban mégis az volt, hogy mennyibe fog nekem kerülni a kényelem. Hiszen a szerelők általában komoly kiszállási díjat szoktak rányomni a legkisebb munkára is. Éppen ezért teljesen meg voltam döbbenve, mikor lejjebb tekerve a Lacigumi oldalán azt láttam, hogy Budapesten belül ingyenes. Így egy jó ajánlatból hirtelen kihagyhatatlan lett. Hiszen ha nem kell semmit ráfizetni arra, hogy egy szerelő kijöjjön a házunkhoz, akkor tényleg teljesen felesleges külön elmenni szervizbe. Akkor sem kell azonban kétségbeesni, ha Pest megyén belül élünk, mivel a kiszállási díj ekkor sem vészes.

Nem is haboztam tovább, felkerestem őket, az oldal több részén is megtalálható telefonszámon. Újabb megkönnyebbülés volt, hogy szinte azonnal felvették és nem kellett heteket várnom arra, hogy időpontot kapjak telefonon. Végül pedig nagyon elégedett voltam a mobil gumis szolgáltatással is, amit nyújtottak. Főleg azért, mert tényleg tartották magukat a megbeszélt időhöz, és ezt követően is nagyon hamar elvégezték a munkát. Az autógumim pedig azóta is kiváló állapotban van, úgyhogy nem csalódtam a szakértelmükben. A jövőben is biztosan őket fogom felkeresni gumis dolgok, teendők kapcsán.